FÖRSTA ADVENT 30/11

har haft en bra dag enda tills nu. Kanske skriver om det en annan dag för nu orkar jag inte riktigt.

Iallafall, lördagen var också trevlig. Jag var hos marcus tillsammans med deras släkt och firade macfar som fyllde 52. Vi åt massa god mat och efterrätt. Efter det blev vi hämtade av min pappa och åkte till torna hällestad. Vi laddade upp lite med singstar och sen stack vi till Tuva-Ebba-Simons 18-års fest. Vi kom dit vid elva så rätt sent men det var trevligt och jag träffade även på lite old friends från spyken tiden.

Idag så vaknade vi hos mig, åt fulle och blev hämtade av macfar. Vi stack in till lund och gick på kulturen med hela strandbergsfamiljen: ann-helen, sanda, petra, jakob, freddy, thomas, macke & malin. Vi såg ingen björn källman detta året men kulturen är alltid mysig. Efter det skulle macke och thomas leta skjortor. Det tog en faslig tid och macki, nu kan du aldrig mer klaga på att jag är seg när jag shoppar, du är minst lika långsam! De hittade vars en skjorta och vi for hem. Polisen hade spärrat av massor med gator så det tog en hisklig tid för oss att komma ut ur lund. När vi kom till dalby drack vi glögg och somnade. En intensiv helg har det allt varit!

FREDAG 29/11

Jag var ledig idag så alltså sov jag till 12.39 . Trodde inte det var sant när jag vaknade för jag hade ändå ställt klockan på tio. Under dagen gjorde jag mest ingenting förutom desperate housewives checkin'. Klockan sex var det kalas för marcus mormor. Vi åt god mat och drack glögg, mycket trevligt! Efter det drog vi till en "teknikfest" på hemvärnsgården. Väldigt mycket teknik och väldigt lite ruuuliit så vi åkte hem rätt tidigt. Nu sitter vi hos macken och pratar lite med freddan + gamecube. Imorgon blir det feht ös igen. Byebye .__

babewatch

four people isn't much of a crowed
jag var i skulan idag. Det var ju en händelserik dag ? . nej jag vill inte skriva något egentligen..

Så här ser min supermysiga halsduk ut och mitt hår och mitt fuuula smile ..

Så här fina bilder kan man ta med hjälp av en nikon D40 speciellt när de luktar fisk från köket

sixten är queeen och vi är hennes biiiiiin . fattar ni ? :D hahahaha

jag har en katt i min garderob. Han sover där ... så söt .

DONE !

Så nu har jag fixat mitt hår . Finaly :

this is me, jag är inte så värst bra på att posa så take it or skit ire hehe ..
Jag fick lixom bara nog idag så efter skuulis, där vi föresten hade en grabb från sydsvenskan på besök,
hans namn var leif och han levde på sjuttiotalet, dessutom jobbade han under den tiden. hah nej okej .
Iallafall efter skolan så gick jag till frissan som man kanske ska byta namn på till något mer manligt eftersom de var två män som klippte till folk där. OH NEJ SÅ KUL :) Jag satt i en timme och väntade på min tur, 6st var nämligen före mig men jag skulle inte ge mig. Inte nu när jag var sååå close the finishline! Så klockan var kvart över tre när jag kom och kvart över fyra när jag fick blekning i håret. Det fick jag då sitta med i 1h, dels för kön var enorm och dels för de röda var såååå jävla segt på o försvinna. Sen blev jag schampoonerad och balsamerad, därefter klippt. Klar var jag inte fören ungefär 18.03 . alltså ungefär 3 timmar tog det hela. Men jag är nöjd ! Sen gick ja hem till macken o mös. Snart ska jag ut på promenix med tuva så tjilong ! happy song :) sovmorgon till 10.30 imorn btw.

VÄRLDENS MYS !

okej , såå ... JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE POJKVÄN !
hihih, han köpte en hemlig present till mig igår och jag hade verkligen iiiinga förväntningar alls, så bara är de världens mysigaste finaste bästa halsduk och vantar ! Jag hade själv funderat på att köpa ny halsduk så detta var riiktigt passande. Idag fyllde thomas (mac dady) år by the way, så pidde (mac-syster) & jakob (mac-systers-pojkvän) plus jag, macke o ann-helen var där o firade. Vi baka lussebullar och åt sjuuukt god mat!

innan idag mådde jag bad bad, så skönt att de känns bättre nu iallafall.

Öh

tydligen ville inte håret bli blont ..
så nu är jag deprimerad och pank :(
megavideo är sämst !

FRISYR-GÖR-MIG-YR

sååå, färg i håret again and again . nej men nu vill ja bli av med de rosa crazyiiaa håret ! blont ska de va, blont o dumt, ursäkta alla blondiner tilda m.fl. de e ju snyggt lixom , inte alls de ja menar :) . nej , alltså de var de verkligen inte å nu har jag sagt de lite fööör många gånger för att någon ska ta det seriöst att jag inte menade de fast de gjorde jag inte ju.

idag, visst är jag trött. Jag gick på alla mina lektioner ! först samhäll sen historia sen foto ! Foto var kul, lite läskigt bara att jag itne vet om min film klarade sig, rullen hade hoppat av så man kunde inte rulla tbx den. Men anne-grethe fixat ! Förhoppningsvis blir mina bilder bra också, temat är hemligt men jag har tagit en deeel porträtt med mustach. T.ex. på en etta-kladdare som sååå jäädrans ville vara med på bild. Sigge målade mustachen och klick! dock verkade han rätt konstig, pratade i sin mobil konstat. uuuhhh ! ja tror ja aa har ett krypp i huvet :O
nej de var inget , bara håret som va så kletigt av färgen o licom ja har lagt de i en knut så nu ramlade de av lite o då lät de som skalbaggevingar som flaxade lite.. inget mer än så. Back on track, jag tog bild på amanda & ida, una & sigge med , plus en på marcus men utan mustache så den tror jag inte kan vara med. En på erik också, men han har ju riiiktigt hår på hakan så han behövde vi inte rita på. Trevligt. Efter skolan köpte ja hårfärg med cissl & kollade på humana. På bussen träffade jag agnes som överröstade alla med anton anton, hhih. Å vad bra jag känner mig själv.

Ja iallafall tänker ja klippa mig. Jag har hittat flera puddingar nu, så här kommer fler förslag !
 m.m. den till höger är för het o långlugg krävs , tråkigt nog :(

seg.

Okej, så det är söndag idag. KUL
ja var i pincip vaken hela natten, unt i magen , upp på toa, 
spydde lite, låg kvar i sängen, upp på toa, spydde lite till.
sen kom ja på att det nog var en kombination av hunger o baksmälla.

Om ja hade varit en fisk som sixten så hade jag tillbringat mina tidiga dagar i detta landskap.det kanske folk tycker är underligt iomed att jag då inte kan andas, men har man en gång lärt sig så glömmer man inte :)

ÅH . malle då.
Nej men okej, i fredags stack marcus & jag till kjelle. Lekte lite med de nya guitar hero , ni vet de med hela bandet o så.
Erik var där och svingade sig i hängmattan i taket, chrille kom dit och förolämpade mitt fifa spel. Sen ringde agnes o vi kila ut på en askall promenad i dalby. typ en timme och 4 cigg , aj dumma malin. Trevligt var det iaf. 

Lördag hos ida på drinkpartaj. Konstiga drinkar, rätt så intressanta men ändå inte helt okej fast de var ju trevligt ändå .Vaniljvodkan förstörde rätt så mycket , på något sätt så började alla drinkar smaka vanilj. huh. Hos ida var mathilda, tilde, amanda, jag, amanda n och ida såklart. Sixten serverade inte oss utan någon annan :( . Trevligt var det iaf ! tack så mycket ida :)
Sen stack ja o amanda snaaabbbt till city livs för o köpa cigg till johan. Vi han precis och inte behövde man visa legg heller. Känner mig vuxen hähä , nej men okej. Sen stack vi till dalby , hämtade agnes som av ngn sjuk anledning pratade engelska heeeeeeela tiden och var lite väl juubbig med de , hihi. Iaf hamnade vi hos johan sen och såg film och drack. Inte många som följde med i filmen dock, amanda var nog den enda. Men ja, .. agnes bekände sin mörkaste hemlighet och jag flippade, tilda med. hoho, nu blir ni bra allt nyfikna ! synd om er. Sen stack jag till sötisen och han satt där i sin suffa och kollade grim :) . hupp i bädd och så vaknade ja helt groggy o bakis o spydde o allt de ja skrev högst upp.

torsdag denna veckan som var ?

jag har glömt att uppdatera vad jag gjort i veckan tror jag.
Iallafall så lekte ida & amanda hos mig i torsdags, vi fotade och drack choklad.

ida and amanda is doing the happy dance!
här är ett av resultaten från fotograferingen.

jag klippte mig en bit idag

ja, typ 7cm åkte av. Det blev inte särskillt smickrande :( kan vara för ja bara klippte av de helt brutalt för kammen fastnade i de heeeela jävla tiden. Men för fan lixom, pallaa .. macke skriker o drar i min koorta knut . Nu ska vi gå ut, de snöar ju som sjutton o läskil gillar snö, hugo med !



Men sen så tänkte jag nog skapa denna frisyren på mig själv. Det tyckte marcus och det tycker jag. Blont eller brunt ska de bli igen, inte än men den röda färgen är rosa nu och varje gång ja duschat blir handduken röd, kan vara för de var toning o inte färg, fast de stog ju att de var permanent.. så nu är ja lite arg.


Jag gillar denna frisyren också, men min lugg är ju kort så det blir ju relativt omöjligt inom ett visst antal månader..


Och du är ju också snygg. Nu ska jag gå ut . eskil har börjat tugga på morgonrocken :(

tanke tanke, fånga en tanke

jag vill inte stängas in i en låda än
fastän, jag på något sätt vill precis just det


regn

hur kan en människa få en att må så bra och sen så dåligt .. Jag känner mig ledsen nu, det känns som om de är påväg utför .. som om du vill det .

AGARDH & SPYKEN


Från Lagfesten! då jag still hade blont hår.
Jag är som sagt så jävla velig, så sött av alla från spyken som sagt de kommer sakna mig och sånt, även om jag inte hunnit gå där så länge lixom.. men ja. Det är sorgligt, helst hade jag ju velat välja ut lite roligt folk som ja tkr mkt om, tex. tilda, crulle, anders, olle, markus, tilde, sara, amanda, helen, emma, hugo, martina, wille, julia, sara, laura, andré, linda, chrille, kjelle, erik åååh många fler och typ bara placerat dom på agardh . varför inte lixom, där finns också samhäll :) . fast synd om tilda då som går nv. aja, alla kan inte ha de skönt. Agardh idag iallafall, kändes riktigt bra. Först var jag på spyken och snackade med syon, skrev på papper & lämnade böcker m.m. Sen gick jag till min historia lektion på agardh och det jag har att ta igen verkar inte allt för jobbigt. Jag ska läsa lite om medeltiden och sen ska vi diskutera det jag och läraren haha, plus att jag ska skriva ngt om källkritik & göra uppgiften de håller på med nu. Efter det var de mat på tengan! God sås för en gångs skull, men alltså potatis o bacon ? vilken annan skola serverar det? haha. Sixten var som hon alltid är, skickade lappar på historian om alla sina BOYFRIENDS och om sitt eget namn till och med, jo men visst . Och ida, vi ska träna så jävla mkt på gerda nu, fehtaste tvättbrädan kommer det bli ! Å sen har vi liiiilla amanda som jag tycker är så söt, de är de andra också men amandas hår, det är intressant, de är de andras med, men åh. Kul att vara tillbaka iallafall. Fotolektionen var väl som väntat, mycket babbel lite verksta. Men inte så konstigt eftersom jag inte visste vad jag skulle göra än. Iallafall är jag jätte pepp! Jag ska fota dokumenterande på amnestys happening för att fira de mänskliga rättigheternas 60årsdag (6 dec, antagligen på wickmanska, VÄLKOMMNA?!). Sen ska jag fota homosexuella/folk som spelar homosexuella till en amnesty grejs. Jag kan använda dom bilderna som min moderna jesus på något sätt. HUM. Eller jag förstod inte uppgiften (upgaven på dansk) helt, men det löser sig. Crull + agust är en duo, trevligt trevligt med folk som vågar . Just nu så ska jag dock först fotografera med diafilm och jag behöver ett tema. Jag har några idéer men om någon kan komma på ngt mer skoj så skriv gärna :) ! Aja, sen åkte jag till dalby och fikade med agnes & jenny ! trevligt var det. Sen hade jag ett litet deep-talk med mont och nu är tilda påväg hit, vi ska dricka vin och fira att vi inte har d-dag imorgon som katte & polhem. 
ajöken! 

JOBB !




B T W glömde jag att nämna att jag fått mitt älskade juljobb på posten nu ! ska jobba hela vecka 51. alltså blir det knas i skolan men det är jag van vid och klarar för hoppningsvis av. tilda och jag kommer jobba samma pass och dagar vilket är ett hjärtasfröjd ! Jag tror dessutom att en bok tilda precis läst ut hette så och därför har jag lagt det på minnet ? Iallafall räknade tilda ut att vi kommer tjäna ungefär 3300kr om inte mer, mer hade ju inte suttit helt fel. En sak som sitter fel är att jobbet är innan jul och inte efter men det är ju en självklarhet eftersom julkort skickas före julen och inte efter, i vissa fall är dock folk sena och skickar dom i efterhand bara för att de glömt eller inte pallat och sen kan säga att de visst skickat men måste ha blivit något fel på posten eller något liknande. Det jag ville ha sagt har jag glömt, nej de har jag inte för nu kom jag på det igen. Jag ska ju önska mig en mp3 i julklapp men jag behöver den till jobbet eftersom jag kommer dö av trisstess annars tror jag, fast iofs kan jag och tilda sitta och prata säkerligen men ändå, musik är alltid skönt om man vill fördriva tiden. GODNATTNU!

HUMICUMI


Jag är glad, mitt rum har nya tapeter. Macke hjälpte mig tapetsera i lördags. Vi sov i mitt tjockadunntäcke och livet kändes bra. Nu har jag rött hår också, jag bytade hårfärg i fredags. Min dag var nämligen mycket speciell då. Jag vaknade och tog inte i linserna, jag skulle till optikern för glasögonundersökning. Jag tog bussen nio och jag hade tid 10.20 så först gick jag till agardh eftersom jag ändå skulle få ett samtal där ifrån senare om jag inte själv gick dit. Jag pratade med anna hall (som jag tror hon heter), hennes dialekt är fin. Lärarna och rektorn hade sagt att jag gärna fick börja där igen så nu börjar jag imorgon(måndag). Efter samtalet med syon gick jag till optikern, valde bågar och tog med mig tre stycken för att överväga. Tina och far var med och vi åkte till willys och köpte billiga saker, jag köpte mint choklad hårfärg för 30kr (röd&brun) + en korv med risgrynsgröt. Sen åkte jag till marcus på kvällen och eskil åt upp mina stövlar, ann helen suckade. I lördags åkte vi till th och tapetserade, sen gick vi på promenad i th, det tyckte jag var mysigt. Sen såg vi lilja 4-ever, så deprimerande och hemsk, vi åt pop corn. Sen ville marcus se djungel george, så han gjorde det och jag hoppade upp och ner i trappan, jag skickade mejl till olika lärare och förvarnade om att jag skulle dyka upp. Sen sov vi i mitt härliga rum. På söndagen (idag) fick vi skjuts av min far till dalby och sen åkte vi med AH till nova för att köpa skor. Jag köpte ett par bruna stövlar & ett par svarta låga skor med dragkedja. Marcus köpte de sötaste svarta tomteskorna så jag blev helt avundsjuk, ville också ha sånna.. de kostade bara 99kr. Dock fanns de bara i storlek 41. Han köpte också ett par i vans-modell. Sen åkte vi till dalby igen och mös resten av kvällen.

Nu sitter jag här och är lite nervös. Dels för att komma tillbaka till agardh imorgon, dels för att jag ska börja käka nya piller, jag vet inte alls hur jag kommer bli av dom. Sen är jag nog lite nervös för ... nej inget mer, men det känns ändå som detta var en del. Nu är klockan för mycket och jag ska gå och lägga mig. Ursäkta att jag uppdaterar så dåligt här. hade varit mycket lättare med hjälp av en lapptop.

Beyoncé

you're just a boy, you don't understand

luften är så tunn. Och jag vet inte hur jag ska säga det jag vill få sagt.
En text, en önskan, ett val som du gjort, you put yourself first, igen igen igen .
Det gör så jävla ont bara, du borde veta.  

NOT IN THE MOOD

Såklart missar jag bussen. Så jävla tråkigt. Nu vet jag fan inte om jag ens pallar åka .. jävla macke, egentligen inte men jag menar, jag hade lätt kommit och mött honom speciellt om de var så långt mellan. Men nej han vill hellre spela tv-spel. vafan ska jag komma dit för då.. Jag är sugen på choklad och allting bara fuckar sig idag. När jag skulle tända lampan dog den - när jag skulle dra ut hårtorken ur eluttaget ville den inte släppa - när jag skulle ta halsduken från hängaren fastnade den - när jag skulle stänga av datorn fastnade den - när jag skulle äta clementin blev jag sjukt kladdig . M.M. dessutom ringde de och jag bara OH ! samtalet, men så var det någon som ringt fel från coop food eller jag vet inte men något underligt i uppsala eller ngt liknande. Nu vill jag nästan inte att det ska ringa för jag är på ett så fruktansvärt humör och säkerligen är det inga goda nyheter de för med sig heller. Men ja , så .. hur ska jag göra .. jag kan alltid dra lott eller slå tärning om det. Men så jävla drygt .. åh , vafan. men jag vill ha choklad iallafall.. Jag kan alltid köra en fuling och stanna hemma tills han spelat i ungefär en timme, då kan han ju inte skylla på de känns det som .. men åh, kul om han inte vill .. nej , men jag är röksugen också och jag är snart klar med jävla dvärgboken. yippi ! Kanske ska stanna hemma ikväll, palla sova borta egentligen inte nej, varför ? jag kan lika gärna sova hemma. Grönt te är så jääävla underbart gott och bra , läste i en tidning att de förbränner en massa och så . My hardcore kompis sophia bush gillar det minsan, hon e allt cool hon. hähä __.
 






tänk dig själv att bara kunna gå ut på google och hitta en snygg bild på dig själv. FEHT !

On the run

where did you come from, my sweet orange ?
when i cut you open, i can feel your pain
you've got the ultimate taste
you smell delicious i think
i want to make you mine

Nu har jag varit ute och sprungit lite, så sjukt härlig känsla efteråt alltså..  jag vill börja med yoga och spinning, känner mig helt vilse i min träning. Min kondition är värre än någonsin. Rökningen och tiden som gått har suddat ut all kondition från fotbollens dagar, känns lite jobbigt. Men jag vet att jag kan om jag vill ! TH- Dalby-TH kan jag kanske ha som mål innan året är slut. fast ja , egentligen vill jag bara ha gerdakort och slippa vara ute o springa.. jobbigt. JAJA! Har städat halva min garderob nu , duktiga jag.

SAMTAL ?



Nu sitter jag här, superfrusen och tankspridd. Jag väntar på ett samtal, det har jag gjort sen igår. Det regnar ju ute och kallt känns det. Jag måste läsa ut dvägen idag men min motivation är inte på topp. Jag känner att jag vill förändra något, eller kanske vill jag bara rensa min garderob. Det borde jag göra snart, den är full med skit. Jo men iallafall så har jag fått en idé, men jag vet inte riktigt om jag kommer orka det beroende på vad samtalet för med sig. Så nu kan jag bara vänta .. Min idée .. har jag haft i tankarna en tid nu. Men dels behöver jag antingen gå webbdesign själv eller få hjälp av någon som gått kursen eller vet hur man gör hemsidor. Sen behöver jag plats också, mitt rum är så jävla drygt. Men inget är olösligt eller hur man säger.

THAT BOY

svårt att hinna uppdatera både blogg & bdb . BUH :(

Nu kommer en liten update här iaf ! i fredags lekte jag och macke med kjelle + erik . Väldigt trevligt alltså, spelade fifa , NHL och visst det är svårt, men ja inledde med mål thiihi ! De känns ju kul att jag gjorde mål i NHL sen också, dock mitt eget men ändå roligt lixom hihi. Erik & kjellen hade tagit med dricka o chips + ostbågar så vi megade ner allt de där. Nu känner jag dock att mitt sötislöfte inte går så vidare bra. jag åt skumtomtar också i helgen & äppelkaka idag + risen igår + tuttifrutti + apor + äppelkaka igen i veckan + åhhh... attans alltså !
ehm , sen tittade vi på cloverfield , den var bra .

i lördags åkte jag hem till my sweet little home, tilda och malin skulle leka !



Då slutar det alltid i mega posé med mera. Iallafall, vi var tvungna att hämta min syster på bejbi-kalas först och vara barnvakt till henne & anders. Men de lyckades bra, vi sjöng singstar & såg all boys love mandy lane . RIKTIGT brutal och knasig, läskig. KUL iaf. sen fick vi även tagit en del "we are all blonds" bilder. finfint !

idag har jag åkt till daulby svintidigt, 11.15 på en helg ! . Ja , .. Macke och jag var på gåsa middag hos hans farmor & farfar. MYCKET MAT ! tre gånger efterrätt. Trevligt ändå, lite utdraget bara . Sen åkte vi hem till macke och hade det mysipysigt . I REALLY LOVE THAT BOY !

EDUCATION IS NECESSARY

jag vet inte riktigt hur det känns. jag menar , g+ & g . ovanligt iallafall.

jag har bitigt mig i munnen, det känns inte kul men lustigt. Dock är de synonymer tror jag , iallafall delar de släktskap. Jag har börjat tänka igen , oh nej ! inte nu igen. Men jag kan verkligen inte bestämma mig. Nu känns det ändå som jag har besökt allt jag varit intresserad av och fått de sanna intrycken kanske. Därför borde mitt beslut nu vara rätt och jag borde inte ens få en tanke om att börja tänka igen. Fy mej FY . så omständig.

No No

Nu har jag skruvat upp min jalusi , satt upp en tavla med mina egen framkallade foton i och städat minimalt . Jag har också råkat somna. Alltså gjorde jag en tilda. Nu tänkte jag läsa dvärgen och somna igen. Bye

HALLOWEN-BUS


Var på nova med föräldrarna idag. Vi kollade på värsta snygga tapeterna, sånna luddiga snygga i masssa fina färger. Jag ska nog ha sånna i framtiden. Iallafall så köpte jag en svart/vit tapet med blommönster på istället. De finns en bild på den i mitt förra inlägg här. Sen köptes det en jalusi & ett vitt ljus bara för stämningens skull och vi kollade på en massa kameror och satt i massagestol, mkt skönt alltså ! Snart ska jag träffa tilda och plugga lite .

Buhu mina alla braiga tv-kanaler har försvunnit, jävla halloween bus .. :(

MATERIALISM


Jag är en sån jävla materialist !
Nu sitter jag här och mår härligt. Bara för att jag vet att jag kommer få en digital systemkamera i julklapp och för att vi ska åka till nova imorgon och köpa tapeter till mitt rum och kolla på olika kameror. pysch på mig .. Jag är också glad eftersom vi av någon underlig / misstänkt anledning har ALLA kanaler på tv;n . Vi har haft det sen i fredags, egentligen ska vi bara ha svt 1, 2 , tv4, 6an, axcess tv + lite fler skitkanaler. Jag är skitglad ! har suttigt och tittat på Desperate Housewifes m.m. hela eftermiddagen. Måste ju njuta nu när vi har dem, tror dock att dom kommer försvinna snart, känns som ett sånt tricks bara för att vi ska beställa viasat eller ngt sånt. Haha mattias trodde att alla hade kanal 3 & 5 . Lite knas men så är det när man är rik kanske. Fast det är inte jag dådå, så jag borde inte få vara med i the funny tv world .. Dock har min lossas mor (tina) blivit befodrar two times nu så lite rikare är vi nog. Med tanke på kameran jag kommer få så .. stämmer det nog väldigt bra.

Vill ni se mina fina tapeter ? ja har ju inte valt än, men jag har iofs kollat på massvis, ni kan få se några! De ska vara fondväggar och så där, därför dom är så oerhört detaljrika:



HANNA heter den, plus en massa siffror.


Denna gillar jag nog mest.

INTO THE WILD



manus & regi: Sean Penn
skådespelare:  William Hurt, Marcia Gay Harden, Vince Vaughn, Catherine Keener och Hal Holbrook
trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2LAuzT_x8Ek

Into the Wild" är inspirerad av den sanna historien om Christopher McCandless (Emile Hirsch), en ung man som överger sitt bekväma liv för att söka friheten på vägarna. Hans sökande leder honom till Alaskas vildmarker där han ställs inför sitt livs största utmaning.

SJUKT BRA FILM ! En av de bästa jag sett faktiskt. Allting är så vackert och klokt. Det bästa är nästan att den är baserad på en verklig historia, det gör allt så gripande på något sätt .. Rekomenderar den starkt.

mitt betyg : 5/5


CONTROL

Jag har passat på att se Control nu i veckan .


Regi: Anton Corbijns
Skådespelare: Sam Riley, Samantha Morton

Filmen handlar om Joy Divisions legendariske sångare, som tog sitt liv endast 23 år gammal. Allt är filmat i svart/vit och jävligt snyggt. Innan jag såg den funderade jag på att köpa den därför den såg så snygg ut & folk sa att den var bra. Visst är den bra, men ian är så elak mot sin fru. Det stör mig asmycket huh >< men jag tror nog ändå jag vill köpa den i framtiden .. Den var riktigt snyggt gjord och filmen beskriver bandet jävligt bra.

Här är lite candywatch från filmen:        
http://www.youtube.com/watch?v=AUdmLXq695E
http://www.youtube.com/watch?v=jc3kwxWVAFw&feature=related

& här är från de riktiga bandet:
http://www.youtube.com/watch?v=6ZwMs2fLoVE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4yTIpcwBTTs&feature=related

mitt betyg: 4/5

MELLAN ETT & NOLL


Nu är lovet till ända. Tråkigt och jobbigt ja ...
Jag har ändå gjort en del roliga saker tycker jag.
i onsdags bjöd ida på middag och träffade sigge amanda och henne, alltid lika trevligt.



Hon bjöd på trerätters middag bestående av;
förrätt - avokado halvor med räkor & majonäss för den som digga
huvudrätt - lasange & sallad med fetaost
efterrätt - kärleksmumms eller också något helt annat som jag inte minns fast de var samma kaka.
dricka - päron/äpple-cider

Torsdagen tillbringades i sängen till klockan 14.26  Efter det åkte jag in till lund, träffade tuva & anna på bussen. Trevligt !
i lund lämnade jag tillbaka Nio liv och sen gick jag till kulturen & träffade macke + ajmol. Efter det drog jag och macke hem och köpte hämtmaut. GOTT & mättande mycket. Vi skar också fram ett pumpa huvud för halloween känslan. Sen tittade vi på into the wild , riktigt bra var den precis som calle unt anna sagt.

Fredag, ljuva fredag. I can't remember ..
Jo jag cyklade nog på mackes träningscykel i ungefär .. 5 minuter 4km & 8 kalorier eller vad det var det stog. Sen åkte vi in och hyrde 2 skräckfilmer, pojkän & jag. Han sålde lite spel & vi satte oss på GH och tänkte högt. På kvällen kom en drös med pojkar & flickor (iofs bara en flicka) av alla dess slag. Kjelle erik h chrille mattias folke catrin macke & jag tittade på de oerhört bra filmerna och skrämde upp varandra. Nej men ändå..


RSS 2.0