SUN GOES DOWN

det gick inte så very bra. Jag inrede ett hus iaf, skitsnyggt tycker jag nog det blev. Men nu orkar jag inte med det mer, så trist. Försökte se coops förut, men det orkade jag inte heller med. Allt är tråkigt idag. Kanske är det en bra dag att börja läsa dvärgen. Dvärgen verkar nämligen inte så positiv, mer elak och arg. Jag känner mig i och för sig inte arg tror jag, mer tom. Jag har försökt, senast igår och innan dess var det precis likadant. Jag försökte och det fungerade men sen hoppade allt ur mig. Jag kan inte riktigt stoppa det känns det som. Det finns för mycket tvivel och det gör ont. Nu spelar det ingen roll känns det som. Det var en prövning. Jag misslyckades.

THE SIMS

känslan när nya dörrar öppnas är rätt så otrolig egentligen,
när man inser något man inte tänkt på förut eller när man förstår något som känts obegripligt .


Nu har jag installerat the sims hot date . Mitt favo-spel när jag var yngre, hihii
Hoppas att jag inte tröttnar så fort på det bara, har inget speciellt för mig ikväll längre och vissa saker vill jag helst inte tänka på. Jag hoppas att jag blir mitt gamla jag igen en dag, kanske nu när jag bytar piller. Egentligen skulle jag tina och hennes syster gått på bio, men tydligen är dom för trötta. Inte såå underligt egentligen när dom åkt skridskor och varit ute på värsta naturpromenaden i flera timmar.
Knappnytt känner jag igen, alexandra visade mig det nyss. Roligt ? ja visst ! kanske inte min humor i ett nötskal, men lite smått skojsamt var det. http://www.knappnytt.nu/ShowEpisode.aspx?id=5

Nu ska jag börja spela så ögonen rinner och tankarna försvinner !


AUTOMAT

  • i fredags hade agnes tjejkväll, vi åt paella, chokladkaka & olika praliner som agnes gjort. Mysigt var de, längesen jag träffade una, jenny hade körtelfeber tråkigt nog.. har inte träffat henne på länge heller.
  • Tidigt på lördag morgon hoppade jag och marcus upp ur våra sängar för att ställa oss på esplanaden och sälja gamla prylar. Det kostade 115kr för platsen och vi tjänade ungefär 400kr tillsammans. De tekniska grejorna försvann snabbast och sen filmerna. Sen åkte vi till bosarp där marcus haft stuga förut. Vi skulle på halloween fest typ. Träffade floyd, elise och deras föräldrar + stefan & anita . Åt god mat och gick tippsrunda runt sjön.
  • Söndag kväll tillbringades med marcus, calle & erik h . Vi spelade fifa och jag blev helt plötsligt grym på det och gjorde mål o grejor. Sen kollade vi på zodiac, riktigt läskig film om en seriemördare på 70-talet. Nu för någon månad sen var det en kille som hittat bevis på att hans styvfar ska ha varit the zodiac killer. http://www.youtube.com/watch?v=8Ff1yk0bflU    sen spelade vi lite till fifa och det slutade oavgjort mellan calle,erik & macke+mig, fast egentligen vann vi. hihi
  • igår träffade ja o macke tilda och johan på hemköp, köpte goda grejor och gick hem till marcus för tillagning. Drinkar blev det också, dock var dom gräsligt äckliga enligt mig. Vi sjöng singstar & kollade på true romance ,
    brabra kväll!
  • idag åkte jag hejm, tinas syster alexandra är här. Trevligt, dock verkar dom tycka det är roligt med naturpromenader
    och det tycker inte riktigt jag. Vill hellre stanna inne, burra ihop mig i soffan framför en bra film med stoor tröja omkring mig ! Och nu gick dom, utan att ens fråga mig hahahaha. sikken lucky day .__
    Det är tänkt att vi ska på bio ikväll tror jag, lite mer av min smak. Hoppas på en bra film ,

    tjolong !



TRÅKIG

okej, skippa mitt prov, har inte pluggat tillräckligt. Nu sitter jag och vet inte alls vad jag ska ta mig till, ska jag kanske köpa kjolen nu istället, eller kanske ska jag bara sitta kvar här, tänka på mitt matkort som blev helt perfekt förutom den där liiiilla lilla detaljen att mitt huvud är tusen meter bredare än det är i verkligheten.. HUH >< Nu har jag både ett fult id-kort & ett fult matkort, vad ska jag ta mig till, det kanske bevisar att jag egentligen är ful eller att min charm inte fastnar på bild helt enkelt. tråkligt vilket som lixom..Jag hade egentligen tänkt mig att dra till nova idag med marcus, men han slutar inte fören vid ett. Ska jag sitta här enda tills dess ? alltså för er egen skull , läs inte det här. Dock ska ja träffa sigrid och amanda vid tolv , så de handlar bara om 1 & en halvtimme, men jag har något mellan en tand. Det stör mig som fan och dessutom är jag hungrig, hann inte äta imorse.Nu kom dock en del från min klass.

PAULINA PORIZKOVA




Paulina Porizkova
Så jävla snygg

Jag håller på och läser hennes självbiografi nu, Modell Sommar. Den är faktiskt väldigt bra. Den handlar om Jirina som är mobbad i skolan p.g.a. sin invandrarbakrund. Dessuom är hennes pappa frånvarandra och hennes mamma bryr sig inte särskillt mycket om henne. Men en dag förändras Jerinas liv totalt, hon blir utvald av en modellagentur att jobba i Paris över sommaren.

Jag har inte läst ut boken än men det intryck jag fått av den är bra. Riktigt intressant faktiskt och man börjar tänka på att det kanske inte är så glamuröst att vara modell ändå. Det är nog inte så kul att bli behandlad som objekt ..

ONE GREY DAY

nu har jag ändrat med min blogg design igen , vad tycks ?
känns som jag har ett behov av att hitta på undanflykter för 
att slippa börja plugga till mitt kultur prov ..


BLOGG-DESIGN

igår fixade jag tildas blogg-design , den blev fin tycker jag .
http://tildaclaeson.blogg.se


FIKA



wille & hugo

i fredags efter skolan var de fika med just dessa två typerna, trevligt i must say.
Bilden är gammal vad jag förstår, wille har dreads nu & hugo har kortare hår.
Kände ändå att jag skulle lägga upp den för att ge dom nostalgi-kickar.
Iallafall följde de med mig för att hitta just den dära Calvin klein perfym-grejsen som jag senare gav till marcus i present. Jag råkade även tappa en liknande perfym som gick isönder men som tur var såg ingen att den gick itu förutom jag. Pinsamt & dryt kunde de ha blivit.



KVÄLLEN 17/10


idag var det dags för mackes överraskning , han hade absolut ingen anning om vad som skulle hända eller med vem hihi. Dock hade jag glömt att skriva vilken dag vi skulle ses så floyd skickade sms till marcus och frågade var vi var & att han väntade på bantorget. Sen snookade marcus lite till och såg att tulle fanns i min mobils kontkatlista & efter det rååkade han se att calle började skriva till mig på msn och att jag typ bara ojoj, gå macke. Jaja, han visste iallafall inte att ajmol, freyr & jannika skulle med på middagen.



tulle, kjelle, marcus, ajmol, jannika, freyr

Först åkte vi till malmö & käkade på La trattoria . En god, halv töntig restaurang med klassisk spagetti carbonada. Macke fick lite spännande presenter. Av ajmol fick han ett paket med tryffel & av tulle fick han 91;ans årgång. Innan hade jag även gett honom en calvin klein perfym-grejs .

Efter att alla ätit upp åkte vi tillbaka till lund för att träffa resten av folket. Vi var lite tidiga dock, eftersom någon fått den smarta idén att åka till lund innan åtta så att gymnasiekortet fortfarande gällde. high five :D
I alla fall satte vi oss på vigos och mös. Efter att folke, tuva & anna kommit förstod vi att vi att alla inte skulle få plats på vigos, så vi hoppade över gatan till Wrap house.



anna, mont, folke, jag, ajmol & tuva



floyd, chrille & erik



tuva & anna

tack alla för det trevliga sällskapet & tack ajmol för hjälpen med planerandet. Björn var också med under kvällen men av någon tråkig anledning kom han aldrig med på bild . riktigt mysig kväll tycker jag allt. Och som sagt tuva, vi får se till att skogsrundan blir av :)


 

NÄR MAN MISSAR BUSSEN


- då suger det mesta. Nu sitter jag lixom här och har varit klar i över en timme,
torna hällestad i ett askfat. Nej men när jag blir stor ska jag köpa ett riktigt vackert
askfat, eller kanske borde jag göra det själv. Btw, så fick jag för någon dag sen hjälp med att förstå hur man ändrar blogg-designen,
vilket jag tycker var ytterst trevligt , så tack alexandra
(blogg: http://rewindthevideo.blogg.se/)


OJ NEJ BUSSEN !


THE DOOR

Nu kommer bilder på min ommålade dörr, skratta inte åt döskallen, jag var relativt töntig för några år sedan, själv tyckte jag ju att jag var cool. Men ja nu i efterhand kan jag tycka att cheep monday tiden var rätt dark hähä.


min förra-fula-emo-dörr :

o

usch usch usch så ful och ful . gillade dock rutorna.
nu ser dörren ut ungefär såhär :



relativt likt kanske, fast jag vet inte riktigt. Borde hitta den
röda färgen, nu ser den så svart/vit ut . hum...


THIS IS BECOMING A SERIOUS PROBLEM ...



Detta är mitt nya dörrmotiv , snart kommer bilder på dörren
före & efter . Själv är jag riktigt nöjd, hade dock varit snyggare ifall jag
hittat den röda färgen till tungan , men det kommer, !


KATE MOSS





Om jag hade pengar hade jag velat köpa dessa små gnottisarna.
Kate moss klänningen är hur läcker som helst & väskan är sjukt snygg.
åwh,.



KONTEMPLERA

min mamma ringde igår
saker känns bättre
saker känns ovanliga
kanske bra, kanske dåligt
iallafall ringde hon och vi pratade ett tag
idag målar jag om min dörr
och jag känner mig ovanlig
saker är annorlunda
de behöver inte vara det
men kanske är det för det bästa
kanske mår jag bättre nu

IDA IFÖRRIGÅR

TISDAG 14/10
ida & jag skulle spela badminton idag men pga.
läxor så hamnade vi på GH istället och pluggade,
där träffade vi macke & ajmowl . Vi åt också en DYR citron-maräng-paj. 



Ida min söta vän
bilden är dock gammal, men hon är fortfarande lika trevlig & töt !

cristiania blir på lovet och innan dess ska vi bli badmintonproffs , måste träna lite nu då, men de blir nog bra. jag måste tillägga att jag även saknar mina andra agardh-vänner , så ifall någon av dom har lust och ses en dag, hör av er så blir jag glaud .


.

nu vill jag iväg ..

HÖST-PROMENAD


igår var jag och marcus ute på årets första höst promenad . Mycket mysigt!
vi gick i dalby hage och jag kunde inte motstå att fotografera lite , så här kommer bilderna :




marcus i söta höstlöv & tillagt smink
han klippte sig innan igår också , finfint



Jag på ett sjukt vackert träd
with my new replay, knitted jumper and feak leather jacket



Jag & marcus
snusande sötis i nacken är det bäst som finns



Jag & marcus igen
haha, jag behöver silvershampoo



Gubb-trädet
mitt i skogen hittade vi en ent !



marcus blev trött och satte sig ner
den absolut sötaste i know !



Ann-helens väska
innan promenaden hittade jag den snyggaste väskan
i en garderob hos macke, var tvungen att låna den .



malin & marcus
först var han upptagen med att posa



PUSS
sen insåg han att det var en pussbild och ingen posebild
och då ja, då gick det trevligt till !



forever and always
sen gick vi hem och åt svamp, oliver, pasta, kykling, köttbullar,
sparris, salladsblad m.m.


FRANK DANDY




Just nu har jag lite frank dandy behov. Köpte ett par för någon vecka sedan och dom är verkligen supersnygga och sköna. Nu har jag hittat en outletbutik på nätet där man kan köpa för halva priset :
http://frankdandy.timarco.se/Default.aspx  

Kan bli månadens nästa inköp ..


 

SHOPPING


Nu är det höst och jag vill bara krypa in i en sån här mjuk och skön tröja,
dricka te och läsa en tidning.



dessutom har jag hittat snyggaste navel-piercing-smycket


ELO ! , i'm a crystal robot 
420kr, gjord av titan http://shop.tribe.se/

funderar på att önska mig i julklappis.


HAPPY B-DAY !


idag är ingen vanlig dag ,
nej !
för idag är marcus & tinas födelsedag
tjohej!



igår köpte jag jeans av Sandra, 150kr för ett par replay & en skinjacka.
Väldigt trevligt då dessa ting inträffar. dessutom fick jag en supermysig stickad
tröja och en randig polo.

well, i wish things to be easy, 'cause i kind a found out
that things around here is pretty messy and i like life to be easier ..



KASTANJ

gud så skönt det hade varit att flytta
 bo i lägenhet centralt någonstans
slippa alla jobbiga och allt jobbigt
känna att man har kontroll över sig själv
inte så jävla beroende av alla


MISS DAISY


hej du är vacker utanpå



igår brann min klämma


långhelg är både skönt & utmattande. Jag måste börja med mina läxor snart
idag har jag träffat ida , sigrid och amanda . Vi spelade badminton och åt gott
just idag känner jag mig oerhört sliten igen. Efter utekväll, lagfest, uppesittarkväll
med roliga kamrater och bädmintonandet. Snart måste jag helt enkelt vila lite, se
på lite one tree hill och bara ta det lugnt. Prov på torsdag, d-dag på fredag.


FEST FEST FEST FÄST




off we go, to party to night !

Lagfest ikväll, kommer bli kalas hoppas jag.


I'LL BE A POET


I've been up and down and over and out and I know one thing
Each time I find myself, flat on my face
I pick myself up and get back in the race


 
Frank Sinatra was a little cutie pie .

Vigos igår blev mer än förväntat. Vet inte om jag känner för att ta upp något specifikt här. It was a bit too much men allt är okej, allt är okej. 




I'M SINGING IN THE RAIN

malin in colour of blond .


Om tio minuter hoppar jag på bussen till lund för att träffa marcus och käka lite gottis på vigoos & förhoppningsvis få lite refreschments eller någon sängfösare hit och dit. Hoppas på en trevligt afton i äkta blond anda. Jag har nämligen bytt hårfärg idag, mycket nöjd med resultatet i say. BYE !


NYTT REKORD



jag känner mig duktig idag, som gick på alla mina lektioner vilket var 4 STYCKEN !




RSS 2.0