spegeln .


idag kom min lillebror in på mitt rum och började peta mig i ansiktet med jätteee långa rööda bomulls fingrar. jag fick ett litet utbrott och bad honom snällt lämna rummet, han gjorde det men vägrade stänga dörren. jag blev arg och slängde igen dörren . Så klart ramlade min spegel ner på golvet och gick i tusen bitar.


som tur var fick jag en ny spegel som stått i graget. jag kände mig extra harmonisk och tänkte på hur skönt slappa mina föräldrar är ändå, och sen började jag tänka på hur flowerpoweriga dom en gång var, och sen blev jag glad att de sparat alla sina hela speglar så att jag kunde få en när min egen gått i kras.



Fina röda spegel med fönsterputs och tår .


69an



vi har testat 17 ställningar , nästa, nummer 18, är säkert skön den med


hih

the night of culture


She's like a rainbow
Coming colors in the air
Oh, everywhere
She comes in colors



igår blev bättre än förväntat. jag och Marcus drog in till lund vid halv sex tiden, vid bussen stötte vi på Agnes Ella och Sebbe Förs & Öscar STernör plus johan p och fiiiillé . vi åkte in i en smockfull buss och kom fram i perfekt tid för att se chrilles band "Funkomity". Riktigt bra är dom! Efter det stack vi till kulturen där vi beställt bord till sju. Mycket mysigt och dyrt. Dock kunde vi köpa öl och groggar så det var lätt värt den dyra maten haha. Till alla som inte vet så är jag inte arton än och därför var det sensatioon. Ajmol joinade oss och vi beställde mat. Jag åt pasta med oliver för 125kr och marcus & ajmol käkade hamburgare och potatishalvor för 119kr. Vi satt där i ungefär två timmar, så himla mysigt de var.
sen gick vi in i trädgårdsrummet och lyssnade på min fars band, "dragspels anarkisterna". Som det låter så spelar de folkmusik som inte riktigt är av min smak men väldigt trevligt ändå måste jag säga. Vi gick runt och kollade lite på de gamla föremålen på kultan också , sen vandrade vi mot botan där André, wille, julia o elin plus en del fler hängde.
vi stannade där ett tag och sen skulle ajmölen hem och sova, burr så jag och marcus åkte hem vi med. på bussen träffade vi alma, som verkade väldigt välmående :) .
cykla hem i mörkret när det är sinit kallt är inte vår starka sida, men det gick. så myysigt när vi kom hem käkade vi nattamat och möss med ostbågar och tv . Sen sömnade vi boms utan att ens borsta bissingarna huhu.

Mycket trevlig afton enligt mig. Man ska inte underskatta Kulturnatten , nejnej ! Det blir vad man gör det till .

idag är det söndag och pluggdag. TJOHEJ !

RSS 2.0