NY BLOGG !

Hej hopp alla som läsere min blogg :) jag har bytat adress.
Iallafall är det onödigt att läsa denna bloggen haha .. hu
Om ni undrar varför jag bytat blogg så är det av den enkla anledningen att jag tyckte att adressen till denna var alldeles för klyddig. Jag menar awiyh ? alltså jo visst dom som känner mig förstår de och minns det kanske men för alla andra kan det vara kneppigt .. Så nu har jag en lite enklare adress..

http://www.Ciih.blogg.se

VÄLKOMMNA !

you can't say no to me

but you do ..

känner mig inte så glad nu. Jag kände mig superglad i skolan idag, allt var skojit. Jag skippa matten så jag kunde framkalla mina abstrakta bilder, cissil by my side. Efter det skulle jag fixa med mitt busskort men såklart så kunde dom ju inte fixa de på kundservice utan jag måste ta kontakt med kommunen. SÅ JÄVLA BULL!
Jag mötte anna på bussen hem, längesen så det var trevligt. Vi hade följe en bit hem till henne och sen gick jag till marcus och hämtade en cykel. Cyklade till jenny och lekte med henne några timmar, supertrevligt att träffa henne också, hennes rum är underbart snyggt ! Hon skulle kunna bli inredningsarkitekt eller något liknande. Vi spickade ett ev. datum för våran 18års middag, vilket innebär att de som inte fyllt arton än inte är bjudna. hähä Vi hör av oss mer till er senare när allt är bestämt. Jag fick också hjälp med att pumpa marcus dumma cykeldäck som bara pyser och sen begav jag mig hem till marcus. Han var inte hemma, hade stuckigt för 20 min sen till hörby för att hämta en förbannad förstärkare. Sånt skit.. Han skulle egentligen hämtat den på eftermiddagen men gubben som sålde den var inte hemma, ännu mer skit. Så jag umgicks med AH(mamma) och pidde (syster). Tjugo i nio eller något liknande, när jag varit där sen tjugo över sju kom marcus och hans far. Jag åkte hem tjugo minuter senare med tina som planerat. Sjukt jävla onödiga marcus.

Tisdag, onsdag & torsdag

Nästa morgon, tisdag morgon alltså vaknade vi med en tanke att spela badminton men eftersom det var röddag så antog vi att det var stängt. Bull. Istället fick vi hjälpa thomas bära ett skåp ner från en våning i lund, riktigt tungt. Sen kom vi hem och tog det lugnt. Beställde mat från matöppet som macke hämtade medans ja gick ut med doggsen. Vi delade en flaska vin och såg g som i gemenskap med uggla, riktigt DÅLIG ! men hahaha, uggla alltså, sjukt skön o kass. Favo-repliken "Vaaaee?! har du inte snackat med mooschhaan?" haha, mange alltså.  Riktigt mysig kväll :)

På onsdag åkte vi till ringsjön. Först hade jag hämtat skrillor som jag lånade av tilda, superbra var dom, tack ! Och sen bar det iväg. Jag testade att pimpla/pilka för första gången, riktigt mysig men kall grej. Borrade hål i isen och virade ner en liten lina för att fånga firre med. Bara marcus farfar fick en firre, och den var alldeles isfrusen ! stackare..

Detta är pilkspöt, och isen som jag satt på och njöt ! sittunderlag hade jag så inte blev jag blöt !

Marcus såg söt ut, dock hade jag bara med mig min mobil, men det funkade någorlunda iallafall :)

Konstig minn jag vet ! hihih, men jag fick nog solen i ögonen..

Efter fisket åkte vi lite skrillor och lirade hockey på ett ungefär hähä. three people isn't much of a crowd ! Men det var kul och efter att ha jagat runt marcus på isen blev jag riktigt tröttis och svettig. Nice work out yeayeah !

På kvällen kom erik & mont förbi. Erik hade köpt bil ! hähä. Nej de lät allt för bra men hans avlägsna släkting har köpt en bil åt honom ! Fatta sikken lycka. Sjukt nice bil också, såg alldeles ny ut och var relativt superstor inuti. Så vi körde till hemköp och köpte lite godis o dryck, sen for vi hem till mont och drack tee ! mysigt var de :) efteråt kom mina föräldrar och hämtade mig hos mackiii. Han började ju skolan och så nästa dag stackare !

Torsdag! Jag har haft studiedag idag också. Jag gick upp kvart i tio och åkte till lund tio i elva. Någon creapy kille satte sig bredvid mig även om de fanns tusen platser runt om mig typ.. läskig, iallafall så gick jag till erikshjälpen och hittade tre lp-skivor för 15kr/st. Michael Jackson, Rod stewart & whitney houston. Riktigt nöjd. Sen gick jag en promenad genom stadsparken och fram till badet. Där var far & tina och badade, sen åkte vi vidare till ikea och köpte en hylla till mig, en låda och lite täcken till familjen.

där till vänster är den. Nu har jag äntligen möjlighet att ta bort min byrå & skrivbordet. Så oerhört opraktiskt och jobbiga dom är hähä. Nej men jag måste nog ta bort speglen också men jag orkar verkligen inte nu. Ska sova ju! imorgon börjar skolan även för mig. Iallafall efter ikea så åkte jag och far och lämnade tina på jobb, läskig ställe de där. Tänk och jobba på ett ställe där folk kan bli mördade på .. usch. Iallafall när vi kom hem satte jag genast igång med byggandet av hyllan. Jag lyckades till och med efter en svettig timme. Sen kom marcus vid fem så jag mötte honom vid villes och vi köpte lite random godis som man aldrig köper längre och sen gick vi till tilda och lämnade skridskorna och ett arbete jag hade haft hos mig i några månader. Kort visit men trevligt ändå. Sen hem och leka med barnen . Vi åt soppa och mackor, såg lizzie mcguire och spelade heroes 3. Sen läste jag saga och marcus och jag tittade på antikrundan, asroliga de där gänget hähäh! Nu har mackkee åkt hem och jaa.. jag är trött.. ska sova snart :)


Söndag & Måndag

ojoj tiden springer iväg. Jag skulle uppdatera här i förigår men har verkligen inte hunnit. Senast jag skrev var jag lite ledsen på marcus. Det var i söndags och efter jag skrivit det inlägget så pratade jag med mackan och han kom hem till mig så vi kunde prata mer om allt och så. Nu känns det brabra :) han är bäst ! precis som jag skulle skrivit förra gången men jaa .. Iallafall så var vi här i söndags (th) och såg spirit away som jag tycker är skithärlig men som marcus inte riktigt uppskattade lika mycket. Mysigt var det iallafall, vi åt pop corn ! hähä.
På måndagen åkte vi till ringsjön med calle, erik h, mont och julia ewertz och lisa var också med. Vi spelade lite hockey och njöt av vädret ! super kallt för att vara skåne, typ 10 minus och is is. Här kommer lite bilder från i måndags :

Jag är frusen, min näsa är kall. Min min är konstig men visst ser de isigt och skönt ut ?

 Marcus & calle är värsta kingsen på isen !
                                                                           Såå härligt !

Jag bara låssas att jag kan åka ! Först fick jag förstora skridskor och därför ramlade jag som satttaan ! massa bulor och blåmärken nu hähä. Här har jag dock calles mammas skrillor och dom passade mycket bättre .

 Fika på varmchoklad är underbart !

Jag är ett troll men det spelar ingen roll för jag har kontroll, jag har kontroll !

Älskling var snyggast på isen , majniii lööv !



Efter Hockeyturen så åkte vi hem till mig , lagade makkkaroner och åt köttbullar. Jag packade och vi mutade pappa till att skjutsa oss hem till marcus eftersom det var så kallt och ingen kunde hämta oss i dalby och vi inte hade några cyklar och för att vi är lata såklart .. I utbyte fick pappa oss till att vara barnvakt på torsdag(today yes). Nice deal tycker jag. Senare på kvällen kom calle på besök och jag försökte mig på att göra kroketter i micron. Blev inte så bra men de gick att äta hähä. Vi kollade på en superbra film och mitt i den kom mont & erik. Sen fick jag ont i huvudet och tog en tablett. Orkade inte spela cluedo så gick och la mig men dom lät så mkt :/ jobbigt. Jaja.

just a thought, nothing else

Jag tänkte precis skriva om hur mycket marcus betyder för mig. Men jag har drabbats av olycka. Min ena hand har blivit blå av illska och den andra den knappar förbrillt på tangetnerna just nu. Det står getter i träden och alla svajjar i vinden. Jag har nämligen ont i magen, jag har slarvat med medicinen igen men det är inte så lätt när man ytterst sällan är hemma. Jag hatar min situation så himla mycket. Jag vill bara fly, förvandlas till ett får och stå och bräcka vid ett staket.

Jag vill inte hela tiden åka hem till marcus för att han inte orkar åka hit eller vad hans problem är. Jag tycker vi borde vara på båda ställena lika ofta. En get trillar ner och dom andra getterna dom ser och solen ler. Det tar på krafterna att alltid stressa iväg för att hinna med sista bussen och att alltid ha sitt liv i en väska. Jag tänker gå i strejk, vill mannen träffa mig får han allt pallra sig hit. En get halkar till och ramlar ner på geten under och grenen bryts och getterna slår i marken så hårt att den understa geten mossas och sunes lillebror springer fram men blir besviken eftersom det inte är potäter som bildats utan potatismos. Jag blir också sur på argummentet att han inte umgåts själv med erik eller mont så mycket på lovet när det enda vi gör är att vara med mestadels hans kompisar, vi är inte ofta själva och vi är aldrig med mina kompisar. För när jag föreslår att mannen min ska vara med och leka med mig och mina vänner då protesterar han på ett osynligt sätt genom att säga, men då kanske jag kan vara med mont & erik då , för dom har jag ju inte träffat så mycket. Är det bara jag som ser det snevridna i detta ? alltså .. precis, därför strejkar jag idag, imorgon tänker jag vara tyst och leka med amanda och sigge på isen, tisdag strejkt och onsdag börjar ju alla andra skolan igen förutom vi agardhister ! Då ska jag plugga. Så attjooooo!

Mamma ska flytta

När jag var hos mamma nu i julas så fick jag nys om att dom tänkte flytta till nya hamnen i landskrona. Nu har dom fått lägenheten och det är en trea så jag slipper sova i garderoben om jag hälsar på. Dom skämtade om det nämligen, eftersom dom både varit intresserad av en tvåa och en trea.

Så här ser det ut ungefär. Mycket finare än det förra stället dock är det ju fortfarandra i landskrona.. men det är ju deras val. Den 1 april är det tänkt att dom flyttar. Blir kul !


Nyårssaft


Malin & Marcus with their new years outfit
Gott nytt år folk!

Min nyårsafton tillbringades med marcus, erik h, ajrich, mont, kjelle i ajrich hus.
Vi gjorde en enastående måltid bestående av;
- Förrätt : Avokadohalvor med keso, kryddor och oliver i mitten
+ fördrinkar
- Huvudrätt : Lövbiff, hasselbackspotatis, sallad och kantarellsås
+ vin, öl
- Efterrätt : glass med exotiska frukter och nötter
- Ostbricka + champange till tolvslaget

MM ! SÅ HIMLA GOTT !
Supertrevligt var det. Jag hade dock väldigt ont i magen hela kvällen och det förstörde en del för mig, men förutom det så var nyårsfirandet toppen. Vi kollade på klassikern Grevinnan och Betjänten och smällde brevlådor. Inte jag då, men somliga var väldigt busiga hähä .. kanske ska tillägga att det inte var en privat brevlåda utan den tillhörde en skola och därför finns det ingen anledning för någon att bli upprörd, ifall någon nu skulle bli det hähä.

Dagen efter fyllde Petra år som hon brukar göra. Så ingen slapp dag för oss inte. Dom hade gjort chilli con carne och massor med gotter. Piddeli fick ett akvarium med fiskar av föräldrarna AH & thomas, av mig och marcus fick hon ett par örhängen som marcus hade valt ut alldeles själv. Sikken duktig karlakarl jag har hihih. Vi var inte hemma igen fören vid tolv tiden och då har jag för mig att vi gjorde något men jag minns inte vad. Vi spelade nog TP med marcus andra syster Sandra och hennes pojkvän Freddy.

RSS 2.0