Ärlighet - en dygd

Jag ljuger inte direkt i min blogg men det är vissa saker jag inte kan ta med. Jag vill inte vara för ärlig och snacka om alla mina känslor för allmänheten. Därför har jag tänkt på att skapa en ny blogg som ingen känner till men tiden hade nog inte räckt till båda i så fall.


my wake up


look how time is passing by
can't remember yesterday or any other day
it all passes by without me
i'm just a wiever i don't have a roll to play
someone else does it for me
Controlls my feelings and my doings
but one day i'll wake up
and i'll see all the time passing by without me
i'll feel useless and conflicted in my mind
it's my life and my time
so stay out of it
let me handle time for my self
and let me feel
cause now there's nothing
i feel nothing

Bukrus

                   
Jag har läst ut tre böcker nu. Fjärde sommaren , Sandra Ess , Hjärtansfröjd
Inte vet jag helt om jag kan säga så mycket om dom, jag gillade inte slutet i Hjärtansfröjd fast samtidigt gjorde jag det. Fjärde sommaren var mest en massa dravel men att ha ett så starkt band till några som inte är ens familj känns ändå väldigt intressant. Sandra Ess var nog den boken jag gillade mest, ensamhet och gamla som hittade varandra efter alla år, en polskbyggarbetare och en drunknad mamma, en sten i huvudet på barnets far, en resa till sthlm.

måndag

Idag var jag lite sur på marcus & ajmol. Men inte brydde dom sig om det .. nepp


Dan efter dan som var efter dan

Årets julklappslist:
- Digital systemkamera Canon 1000D
- Lp-spelare
- Foto-skrivare Canon
- kameraväska + minneskort
- Morgonrock
- Mascara
- Mössa
- Plånbok
- Tröjklänning
- Body butter vanilj
- Body milk & Shower cream & Deo Fenjal
- Perfym Miss fenjal
- Handduk
- Choklad ask & haribo ask
- Strumpor
- 3 Hipsters
- 200kr mormor
- 1000kr Joba
- Nessesär
- Frank Dandy trosor
- 2 Böcker
 - pussel 1000 bitar
- 200kr sf

Säkerligen ngt jag glömt skriva , men gud så fina presenter jag har fått av alla :) tack !

Idag var jag och marcus i Lund på rean och där hittade jag en massa saker. Marcus köpte ett par svarta jeans & två tröjor & ett coolt armband från hm. Jag hämtade trosorna på gina tricot som jag fick på en kupong med Chic-tidningen och passade även på att köpa ett par glansiga svarta lack leggins och en skogsmullegrön kofta. Sen köpte jag en fräck Velour tröjklänning från outlet affären. Den var nersatt från 800kr till 300 så helt okej ändå. Jag köpte även ett silverarmband och en piercing till navlen. Armbandet var ringar som satt ihop typ och piercingsmycket var en stjärna. All this i'm gonna wear on new years eve ! exept for the green knitted shirt.  

Dan före dan före dan

Idag är det måndag. Tiden räcker inte till. Jag har köpt mjukisskorna av sandra nu och de är färdig imprignerade. Jag är hungrig, snart ska jag på julbakspartajj men tiden går så snabbt. Jag har knappt hunnit packa och jag vill ta en juligbild men jag har ingen tid. Jag har inte hunnit duscha heller. Men jag ska iväg och göra det nu!
SÅ MKT OCH GÖRA SÅ LITE TID !

MASSOR MED GAMLA BILDER !
tiden räcker inte. Nu måste jag gå och göra allt jag ska. duscha, klä på mig, packa klart, tänka, ta med glögg, cykla till una eller gå? . God jul!

postenblogg dag 6

imorgon är sista dagen på postan! ska bli superskönt. Efter det bär det av till ida som jag ska ge julklappis till. Åh alltså jag kan verkligen inte skriva, supertrött.. har slått in paket i typ två timmar nu, tro inte jag köpt såååå många presenter . de har jag inte, men de tar typ en timme för mig o slå in två paket :( slutade efter två timmar idag btw, så fick pengar för 4 timmar då vi inte behövde jobba, fast tilda jag o elisabeth hade svårt att ta oss hem så inte förens åtta var vi i th. Alltså tillbringade vi typ ööh från 17-19 o frös typ sen åkte vi buss och fick skjuts. Nu ska jag sova. hahaha halåå, ni kanske vill ha en bild av mig . det går inte , ja hade tänkt lägga upp en på alla fina paket men jag orkar inte fota dom nu . de e förseeent.

Kinesiska zodiaken

På grund av att det kinesiska nyåret inte är detsamma som i väst bör du kontrollera i listan nedan om du är född i januari eller februari. Om du är född runt ett Kinesiskt nyår så får du egenskaper från båda djuren. Ditt huvuddjur blir dock det nya årets (geten).

HästenHorse


January 27 1990 ~ February 14 1991 : Metal Horse
February 7 1978 ~ January 27 1979 : Earth Horse
January 21 1966 ~ February 8 1967 : Fire Horse
February 3 1954 ~ January 23 1955 : Wood Horse
February 15 1942 ~ February 4 1943 : Water Horse
January 30 1930 ~ February 16 1931 : Metal Horse
February 11 1918 ~ January 31 1919 : Earth Horse
January 25 1906 ~ February 12 1907 : Fire Horse


Hästar är tilldragande personer. De är varma och vänliga och gillar sociala tillställningar med många människor. De är perceptiva och tycker om att tala. De har en hög andlig natur och är ombytbara. Detta gör dem hetlevrade, och envisa. De faller hela tiden in och ut  ur kärleken. lika snabba som de är på att bli kära, lika snabbt tappar de intresset. Här idag, bort i morgon är något av en hästs varumärke. Då, när du är redo att aldrig se dem igen, kommer de redo att ta vid där de senast lämnade!

Hästar är äventyrare i sina hjärtan men de har ett skarpt sinne och näsa för affärer. De tror på sig själva och mycket energiska. De gillar både fysisk och mental exercis. Deras rörelser är snabba men graciösa, deras tal forcerat men ändå elegant. Hästar vill ha sker deras väg annars blir de lätt aggressiva om de inte får som de vill. De har inget behov av att äga andra så de blir inte heller svartsjuka. De värderar sin egen frihet över allt annat. Då de är emotionella av sig måste lita på sin känsla för saker. Känns det inte rätt blir det inget utfört. De har förmågan att improvisera när saker är i rörelse och kan hantera många saker på en gång. Hästar tycker att det är jobbigt att rulla tillbaka vad de har lagt ut. De har konstiga arbetstider och lider av sömnlöshet. När de stoppar, är det troligen för att de är utmattade. Det är svårt för dem att följa ett schema då de inte respekterar rutiner. De måste hålla sig sysselsatta men gör bäst ifrån sig när de får fria händer.

Hästar är fulla av nya idéer för att läsa svåra problem. När de har en ide, vill de starta med det direkt. De arbetar dygnet runt tills de har slutfört det. Hästar vill komma till slutet så snabbt som möjligt då de inte har någon tid att försitta. De bryr sig inte om du är brutal, bara du inte slösar med deras tid.

Hästar måste tillåtas att visa sina känslor. De har ett hett temperament och är otåliga, vilket de gärna visar. I kärlek är hästar rätt så sårbara. De ger upp allt för deras kärleksobjekt. Detta skapar problem för dem då de är så impulsiva varelser. De måste lära sig att bli försiktiga. Om du har inbjudit en häst till dig får du vänja dig vid att han blir den centrala gestalten. Hästar tycker om det men i gengäld arbetar de hårt och delar med sig till alla. Hästar har inget emot att börja om från början igen. De bibehåller sin beslutsamhet och tycker om nya succéer. De hör hemma i karriärer där de är omgärdade av människor. De tycker om att utkämpa sina egna slag. Färgstarka och livfulla får de många vänner. Om de kunde vara på flera ställen samtidigt, skulle de vara mycket nöjda. Deras själ är rotlös och ständigt sökande. Kreativitet är en del av deras väsen. De är talangfulla författare eller aktörer.

Berömda hästar: Rembrandt, Chopin, Davy Crockett, Teddy Roosevelt.

OCH SÅ HAR JAG JU EGENSKAPER FRÅN GETEN OCKSÅ EFTERSOM JA FÖDDES ÅR 1 februari 1991 !

Fåret(geten) Goat


February 15 l991 ~ February 3 1992 : Metal Goat
January 28 1979 ~ February 15 1980 : Earth Goat
February 9 1967 ~ January 29 1968 : Fire Goat
January 24 1955 ~ February 11 1956 : Wood Goat
February 5 1943 ~ January 24 1944 : Water Goat
February 17 1931 ~ February 5 1932 : Metal Goat 
February 1 1919 ~ February 19 1920 : Earth Goat
February 13 1907 ~ February 1 1908 : Fire Goat 


Fåret är den Kinesiska zodiakens goda samariter. De är förstående, bryr sig om, förstår andras problem och
förlåter dem lätt.

Får arbetar enligt sina egna arbetstimmar. De tolererar inte för mycket disciplin. De blir också väldigt förnärmade om du kritiserar dem. De arbetar inte bra om de är under stress och måste tillåtas att arbeta i sitt eget tempo. Trots detta behöver de någon som håller ordning på dem och talar om för dem vad de skall göra. Om inte kommer mycket av deras talang att bli bortkastad. De hittar oftast någon som tar hand om dem och bryr sig om dem.

Får är tursamma personer. De får ofta ärva. Även i de svåraste stunderna får de alla sina grundläggande behov tillgodosedda. Får får saker deras väg utan att behöva tillgripa våld. De har en passiv uthållighet som driver andra till vansinne. De kommer alltid att vinna över dig genom att de kan kosten att vänta ut dig.

Ett får säger aldrig rent ut vad det är som bekymrar dem. Du måste dra det ut dem, bit för bit. Om du inte lyckas får du tillslut ta till en ren utskällning av dem. De kommer att imponera på dem och de börjar berätta. Får är familjära av sig. De glömmer aldrig någons födelsedag så du måste komma ihåg att gratta dem på deras egen dag. Får oroar sig mycket. De behöver andra människors support och stöd för att liva upp dem igen. Andra behöver tala om för dem att allt kommer att bli bra.

Får har lätt för att spendera för mycket och skall helst undvika att handha pengar. De har svårt för att vara praktiska och skulle helst leva sina liv i lyx. Fula saker deprimerar ett får! De hatar att göra någon ledsen, särskilt dem de älskar. De går hellre runt ett svårt ämne än konfronteras med det eller intar en ståndpunkt i en fråga. Svårigheter är delikata problem att ta upp med ett får. De är för känsliga och överreagerar lätt. Du måste trösta dem ofta.

Romantik är en del av ett fårs liv! Månsken och rosor, ljuv musik och ljusstakar får dem att smälta. De har en tendens att se hela världen genom ett par rosa glasögon. Får behöver vanligen inte arbeta särskilt hårt. Bra saker händer dem helt enkelt naturligt ändå. De behöver ljusa och lufta omgivningar men då kommer att utmärka sig i kreativa jobb. Uppskattning får ett får att lysa upp som ett barn och med rätt stöd kan ett får gå långt i livet.

Berömda Får: Michelangelo, Rudolph Valentino, Mark Twain, Orville Wright


Postenblogg dag 3

Hej alla glada solstrålar jag vill fånga ! Jag är hungrig som ett svin och fattig som en tiggare men ändå sugen på choklad. Idag har gått snabbt, en rolig sak var att jag hittade han jag arbetar meds bdb och han är en riktig tönt hihi, macke du hade hållt med mig, en sån spännebög som gillar bilar och steroider. Nu ska jag snart iväg till marcussnarkus även om jag inte får någon choklad. Iallafall bytade jag inte pass imorgon och det tror jag var utomordentligt smart, nu kan jag åka till mormor istället och hämta pengar så jag har råd med stuff till på söndag. Så här ser mitt schema ut:
torsdag: mormor, lunch i skolan, posten 15-21
fredag: posten 9-15, julhandla med marcus utan pengar, kulturen
lördag: sovsovsov, posten 15-21
söndag: posten 9-15, ida sigg ama cisil
måndag: sovmorgon! julbak med tilda jenny agnes una, glöggkväll macke mont emelie rebecka erik m.fl. kanske?
tisdag: lillejul hos marcus
onsdag: julafton hos mamma ?

NU MÅSTE JA TA BUSSEN.

Postenblogg dag 2

Idag var ingen rolig dag. Vaknade först av ett jordskalv, hela sängen hoppade och det kändes som om jag skulle rasa igenom golvet, sjuukt coolt ! Det senaste jordskalvet i sverige var för ungefär hundra år sen, vilket är supertufft, tänk vad man får uppleva lixom, once in a life time!
Jag vaknade lite senare med sjukt mycket huvudvärk och bestämde mig för att ta en senare buss, men huvudvärken ville inte försvinna, jag tog en tablett men det var fortfarande svårt att somna, det lixom bultade. Sen åkte jag iväg efter många om och men vid 10.50 så kom i slutet av svenska lektionen vilket var okej eftersom vi hade betygssnack; mvg lutar det mot i svenska A beroende på vad spykenläraren säger om mig. Efter det var de lunch och sen matte, på matten gjorde jag mest ingenting mer än bestämde med Staffan om att göra matte B undertiden som de andra räknar matte c. Jag gick upp till syon sen och lämnade in mina IV-val; engelska C & naturkunskap B. Sen bar det av till malmö och posten med tilda & bettan. Det kändes inte alls så jobbigt att sortera kort idag. Kanske var det för att det var kväll och tiden gick fortare eller så var det för att jag hittat en kamrat att snacka med, eller så var det helt enkelt för att vi fick sluta en timme tidigare och egentligen två om man räknar från då dom sa att vi inte behövde sortera kort mer. Nu är jag hemma, helt slut och ska snart hoppa i bingen. Imorgon jobbar jag 9-15.

Lön
87kr / h
ob vardagar = 17kr
ob helger= 37kr
1 vecka = 4166kr

Postenblogg dag 1

idag är jag en snörvel. Jag har snörvlat mig igenom hela dagen av kortsortering. Minns det som mycket roligare att sortera julkort iallafall första dagarna förra året, nu är de mycket mer invant å tråkigt. Det spelar egentligen ingen roll för jag ska ändå jobba och jag vill ha mina pengar och blabla. Imorgon jobbar vi kvällspasset 15-21. Funderar på att byta pass på torsdagen iomed att jag inte ska göra np i matte B, då kan jag lika gärna jobba under dagen. Och sen har jag funderat på att jobba kvällspasset på onsdag istället så jag inte får för mycket frånvaro i skolan, men det vet jag inte om jag kommer orka. Rätt skönt ändå att jobba morgonpassen. Vi kommer tjäna 3612kr + OB på en vecka, lätt att jag ska jobba i vått och torrt hähä.

Jag använder mest min tid till att tänka, alltså nu när jag jobbar. Jag har rätt mycket att tänka på eller tänka om. Hur mycket tid jag än lägger ner på mitt tänkande verkar jag inte komma fram till något bra. Jag kanske borde sluta tänka helt bara, fast det går inte riktigt för då gör jag dumma saker som jag kanske inte vill egentligen.

JAG ÄR SUPERGLAD ! vann en beta precis & kom till nivå 8a i tetris. kanske inte så bra vad vet ja ! men det känns iallafall bra i magen.

Ny vecka, nya skor


Mackes syster är en räddare i nöden! Skorna var slutsålda i göteborg idag också men som tur är så köper sandra skor hon aldrig använder och här är ett par av dom som hon tar med om en vecka så jag kan prova. Superduperapbrah.

Jag verkligen hatar missförstånd. Saker kan bli så jävla fel men ändå inte vara det .. hum , jag är hungrig nu och desperate housewives kallar på min uppmärksamhet. Imorgon börjar postenjobbet and how fun isn't that. Jag vet inte riktigt känns rätt jobbigt bara, måste lixom vara i skolan vissa dagar och sen posten på kvällen. Feht med pengar är ju alltid bra förståss.. Så det är väl därför man gör det och jag har för mig att jag tyckte det var roligt förra året.

Åh , nu får jag dåligt samvete. Tina vill titta på film med mig, men jag vill inte riktigt se någon film. Känner mig desperate housewiveig eller något.. Nej egentligen bara sjukt trött och osocial.. men hon lät besviken när jag sa nej, jävlar vad egoistisk jag är..

LUCIA

åhh . Jag har hittat ett par skor som ser sköna ut, dom är slutsålda. Det gör mig lite arg.. Fast har jag tur så kan marcus syster köpa dem i göteborg, finns typ fåtal kvar där. Det är wannabe uggs som jag vill ha. Söta små. Här är en bild på
Orginal uggs.

Så fina men dock dyra som attsingen..
Marcus och jag har gjort lussebullar hos min mamma idag. Igår var vi med kjelle & erik å lussevakade. Dock somnade både erik och marcus klockan två.. Men vi spelade lite fifa och såg film. Mest sunes jul och hot fuzz. Vid fyra åkte vi hem, alltså hade vi varit på movienighten hade vi varit sååå tired nu och dessutom hörde jag av ida att de bara varit b-filmer som visades, lite nöjd ändå att man inte betalade dyrt och stack dit :) Vi gick en promenad nyss i landskrona. Rätt scaryyy men med mannen min vid sidan så kändes det tufft hähäh _________.

11 december

Alltså ! Jag är riktigt trött för en gångsskull. Jävla polhem tider och sånt, ta bussen haaaalv åtta ! Herre gud lixom. Men jag kommer få det rätt mycket jobbigare när bor hos mamma. Så jag ska skatta mig lycklig, fast ändå inte för där går iallafall tåg o bussar. Ehm detta skulle jag inte alls skriva om egentligen, utan att det är skamligt av cdon att byta priser så här bara för det är jul snart. Dom har höjt priset på desperate housewives säsong 3 med ungefär hundra kronor. Fast egentligen spelar de ingen roll för jag ska inte köpa någon men ändå. Jag vill ha mysiga skor. Fotade lite idag, ni kan ju få en chans att se bilderna. hähä , fast alla är inte tagna idag, but many are:


















Påminner mig om vinter, konstigt. Jävlaar i de var kallt de är .

Och här har vi hårfärgen jag vill ha men inte har. Hur skaffar jag den ? :(

Vi har en vårtunna eller vad det är, som man eldar i. Det gör ont ibland.

myself in my greatest moment öh.

min utsikt ungefär. Mja, typ tjugo meter från tomten.

And i just lööövv christmas food !

Min mamma dissade mig idag by the way. Hon stog ute på lastpallen, ja ni vet bakom systemet, så såg ja henne stå där o röka genom en ruta. Så jag började såklart banka, men hon låssades inte höra det . Fy bubblan.
Imorgon är det lucia !

Hello little girl

Hejhopp ! snart är det jul.
Veckan bara rullar fram skiiitsnabbt också, man hinner knappt stanna upp o kolla runt. Det är frost ute och klockan är tolv på min sista skoltorsdag, eller nej. Nästa vecka ska jag vara i skolan tisdag & torsdag också, resten av tiden jobbar jag. Kommer bli tufft. Igår firade vi jakob, mackes systers pojkvän, som fyllde 28. Trevligt trevligt och gott var det också, det resulterade i att vi inte åkte från malmö förens vid halv tolv. Så jag fick la sova över hos macken och ändå kom jag upp och iväg till skolan imorse. Ack så tidigt jag var där! Marcus började kvart över åtta eller ngt sånt så vi var tvugna å ta bussen halv åtta, sviiiiiiin tidigt ! så jag satt i skolan en timme och skrev på ETA-pappret som skulle lämnas in idag. Sen fick jag ont i magen som sjutton när rektorn kom in i klassrummet och snackade, så jag åkte hem.  Nu har jag druckigt proviva och det känns lite bättre.

Jag har bestämt mig för att nog gå intensivkurs. Tina o pappa är så upptagna att vi knappt hinner övningsköra en gång i månaden. Jag har typ kört tre gånger och jag fick sånna handledarpappersgrejs i augusti.. Liite dåligt. Men ja, intensivkurs låter nice.

I februari fyller malin 18, så nu har hon tänkt lite och kommit fram till att hitta på något. Kanske sån svinstor fest eller bara mysigmiddag. Jag får se.. I vilket fall som helst är mina närmaste självklart bjudan på båda :) ! Jag funderar på att ha det fredagen den 6/2 eller lördagen men då fyller ju jenniin år.. får se hur det blir ! Men boka inte upp er den helgen helst hihhi.

OW MY GOD ! jag glömde ju skriva att jag och macken ska se BOB DYLAN i malmö i mascchhh i den nya arenan ! Vi fixade biljetter i tisdags, och poff så snabbt dom tog slut ! men vi fick ändå de andra bästa platserna :D Tina och pappa ska också se honom men dom sitter på läktaren brevee.. så that's Dee !

A preview

I don't like to put thoughts in to words

But sometimes I have to and sometimes I just do

En snabb förhandsvisning var det där, jag vet faktiskt inte på vad än för jag vet inte riktigt vad det är. En ny låttext kanske, eller bara en liten text som jag motsäger just nu eller något, för jag sitter ju faktiskt här och skriver ner mina tankar.


If there's anything i can't stand

André är borta. Jag tycker inte om det alls ..
Det är snart jul, jag gillar inte riktigt julen , fast det lyckas ingen riktigt förstå .Min pappa gillar inte heller julen och han försöker alltid göra den så hemsk som möjligt för oss andra, nog därför jag inte gillar julen. Jag gillar tomtegröt, vörtbröd, glögg, lussebullar, julskinka och rödbetssallad. Dessutom har jag dåligt samvete för var jag ska vara i jul. Jag vill inte vara hos pappa för han gör allt så trist, men det är ju synd om mina syskon då, jag vill va med dom .

Jag hatar att fråga dig men inte få något svar. Vad har jag gjort lixom ? Det typiska med dig är att det alltid kommer poppa upp tillslut men då har det redan sabbat massa under tiden som man inte vetat något. Dessutom kan du inte säga att det inte är något för det märks och du borde veta det tycker jag. Vi känner varandra så bra ju.. söta du

Det känns grått ute, min historia är klar men inte sååå jävla bra tycker jag. Imorgon ska jag räkna matte som fan även fast jag inte orkar och inte vill eller har någon som helst liten gnutta lust att göra det. Jävla matte B. Men jag har tänkt nu, jag ska nog inte läsa matte C , tror inte jag kommer behöva det och jag tror inte jag kommer orka det. Tänk såå mycket bättre jag kan vara i de andra ämnena om jag slipper tänka på matten hela tiden . hähä. nej så funkar jag inte .. fy

JACK-POTT !

Okeyy, so i figured . I've got a new jacket ! LOOK EVERYBODY :
What a tasty little thing. Gillar den verkligen. Så Jesus Christ Superstar var skitbra. Judas var ashet och outshineade ola salo rätt hårt tycker jag. Fast visst var ola en riktig jesus, men jo för det var han ! Slutet av teatern var bäst, då hade jag till och med kommit på att dom visade vad det var för olika dagar på en skylt över scenen.. Japp, sen åkte vi till dalby och åt ostbricka som marcus syster hade fixat. Riktigt gott (Vi åt även JÄTTEGOD kina-mat före teatern), speciellt chili-kexen ! Imorse övertalade marcus mig att inte kolla på mobilen när den ringde utan bara stänga av den och låssas som ingenting. Jag följde hans hårda ord och vi försov oss såklart. Sen var min mediaproduktionslektion inställd så jag hade verkligen inget annat val än att stanna hemma. Vi gick ut med doggsen lite och mös. Sen vid tre bestämde jag mig för att åka in till lund för å köpa en vinterjacka, tina hade ju sagt att där var massa på rea. Ida mötte mig på hm och vi hittade vars en jacka för halva priset! Bingo. Sen kollade vi på lite andra festligare saker, som röda mössor å klänningar. Det var tur att jag åkte in idag för imorgon skulle allt som var nedsatt på halva priset återgå till sitt normala pris tydligen. Rätt creapy . Sen åkte jag hem. Nu ska jag snart sova. Byebye .____

Not while i'm around

Brämhults juice är den godaste. Sitter och smuttar på jordgubb & lime för tillfället. Jag har precis varit hos doktorn, vilket inte var världens mest mysiga upplevelse. Först satt vi å pratade jätte mycket om min mage och jag började tänka att , ´ ja men det här var ju inte allt för hemskt lixom. Precis när jag tänkt det så gick tanken i krass för doktorn ville nämligen känna i gumpen på mig också. Åh lixom, vafan.. har varit med om det en gång förut och jag har fortfarande mardrömmar om det. Man känner sig ju helt förnedrad när man ligger så där och dom bara pillar runt. Man känner ju inte ens personen .. Fast de hade kanske varit värre? aja, det var det. Sen gick vi för att ta blodprover och så. Inte räckte det med eeeeeett rör blod utan dom skulle tömma mig på fyra rör. Jag hatar nålar även om det inte gör så ont lixom. Bara känslan att något sticker och sitter fast i en o drar ut blod.
Nej usch ! Provresultaten kommer antagligen inte att vara klara förens efter jul men jag fick någon slags medicin nu för mina tarmar. Det är typ de sjukaste jag ätit . Alltså de är som halvsmå sandkorn (som havssalt fast brunt) i pappers rör som man antingen kan hälla i ett glas med vatten och försöka dricka eller hälla i youghurten och äta utan att tugga. I'll go for the second one. Som tröst för de hära hemska händelserna så tänkte jag köpa mig en tidning och jo men visst. Bara de att när jag väl är hemma och tittar lite nogrannare på tidningen så har jag råkat köpa en mammatidning med massa babytips i , WOHO ! äh..

Nu ska jag deppa och se lite desperate housewives ! Så spännande nu ju, hihi.
Sen hade jag tänkt åka in till lund, posta ett brev, hämta matteboken & kolla på vinterjackor. Tina sa att hon hittat den jag ville ha på rean nu, måste bara kuuoolla ! Idag fyller marcus mamma år föresten så alla syskonen + pojk/flick-vänner är bjudna med dom på Jesus Christ superstar ikväll. Kommer bli trevligt i think ! Byebye now ___.

School is tuff, but i'm tuffer !

Om ni vill ha lite kul läsning, läs http://www.fetaost.blogg.se för sixten kan bara inte sluta vara skojig . hiih , jag känner mig så jävla stressad nu. Jag måste räkna ungefär 70sidor matte tills v.51 i think. Vi ska ha nationella då och tanken på att jag inte ens har hämtat matteboken gör mig liiite stirrig. Sen fick jag brev från posten idag också om att jag glömt skicka in anställningsavtalet med underskrift. Sååå klantigt. Dessutom försöker jag göra historiearbetet och det går inte alls bra. Jag ska skriva om Leonardo Da Vinci hade jag tänkt, men det går lixom inte att börja. Turligt att det inte ska lämnas in förens på torsdag.. men ändå. Sen är jag efter i foto också. Fast jag gör framsteg iofs. Håller på med de abstrakta bilderna och jag har lämnat in mina diabilder. Såå, jag har bara 2 dokumentärbilder, 1 bild på modern jesus och en i en kyrka, en fotoanalys på cissils bild, en fotoutställningsrecension. Men sen tror jag det är pretty kind of done :(

OH ! The most wonderful thing have just happend , fick reda på att historian inte är förens till nästa måndag. It's such a relive .. Jävla leonardo, hur kan han var så hiiimla tråkig men ändå så faschinerande ? Jag vet inte ens vad jag ska skriva, han gör mig stum i fingrarna.

Imorgon ska jag äntligen till doktorn med min mage, inte så att jag är gravid eller så, nejnej. Men den senaste tiden har jag haft unt i den utan anledning enligt mig och det känns ju bara creapy. Så vi ska åka in och checka tarmen, se om det är hål i den eller vad som e på G. Så där rök min sovmorgon ! Fast jag hade ju en idag istället så jag ska inte klaga, fast jag sov ju inte eftersom jag hade ont i magen och försökte få en läkartid vilket kan vara ytterst ansträngande faktiskt. Därför borde jag klaga, fast det har jag ju redan gjort ett tag nu.

Julkalendern och chokladkalender, det är mysiga saker. Även om jag inte tänkt titta på julkalendern så tycker jag det är charmigt att den finns. Chokladkalendern är god men lite jobbig också för man äter alltid för många dagar .. Nu har jag lixom ätit sex stycken.

Well that's that!

Nu är det all done. Okej inte historian men den gör jag snart. ska bara se liiiite till desperate housewives. Är på säsong tre nu. Så naaiiiceee !

Listen to the rain on the roof

Hum, Jag tror jag ska ändra design på min blogg
Men först lite mer desperate housewives
Sen måste jag börja med historiaarbetet också.. blä


RSS 2.0